Tisdag 23/6 – självstudier

Laleh_2014-07-05_(cropped)

Idag ska ni studera hemma. Ni ska titta på ett TV-program som handlar om artisten Laleh.

Titta på programmet här!

När du har tittat på TV-programmet ska du skriva en kommentar i det här blogginlägget. Skriv svar på frågorna:

 1. Vad gillar du i TV-programmet?
 2. Vad gillar du inte i TV-programmet?
 3. Vilken musik tycker du om?
Annonser

14 responses

 1. På tv programet tycker jag att laleh en duktig kvinna. Hon flydde från Iran till Risland och Tyskland och hon fick inte uppehållstillstånd.Sedan flyttade hon till sverige och bor här så hon är en bra kvinna tycker jag. Hon har musik intressant och fortsatte i sverige och testar alla instrument.Hon sjunger på engelska och den flesta av sina låtar.Hon kan spela gitarr,kyboard, saxofon och trummor så hon är en glad tjej.Jag tycker hennes musik som live tommorow.

 2. På programmet tv tycker jag lager är en jätte duktig sjunger tjej och hont sjunger på engelska låten.lahel är en tjej som kommer från Iran. Hon flydde från Iran till Ryssland och bodde hon och sina föraldrar nästan sex år i Ryssland.sedan flyttade hon med sin pappa och mamma till Tyskland men hon fick inte upphållstillstånd där därför tvinga hon att flytta till Sverige och hon bor i Göteborg nu. Lehal kan spela olika musik instrument till exampel gittar, piano,kybord och hon är social tjej. Jag gillar hennes låtar men jag gillar mest svensk låtar.

 3. På tv programmet tycker jag att laleh en duktig kvinna.Hon är jätte bra. Hon kan spela gittar och saxofon . Hon sjungar . Jag tycker hennes musik . Jag tycker klasic music .

 4. Dokumentärfilmen var jätterolig, då jag tittade på filmen många gånger. Filmen handlar
  om ett känd svensk artist liv som kommer från Iran som heter Laleh.
  När man har ett mål i sitt lev kan man nå till sitt mål om man kämpa och utbilda sig.
  Första gången började hon spela på trummor offentligt i kyrkan. Sen hade hon lärt sig
  spela på många musikinstrument . Trots att hon var ung kunde hon locka flera människor på olika äldre att lyssna på sina låtar. När hon sjunger på svenska låtarna var de jättefina meningar och musik. Jag tror att om hon fortsätter sjunga på svenska ska hon göra svenska låtar att utveckla och sprida om kring Europa . Eftersom hon blev en känd singer och flera människor lyssnade på sina sånger, gillar jag inte att hon sjunger på engelska för att alla människor som bor utanför Sverige kan lära känna om svensksången . Min favorit musik är klassis musik och jag tycker också om att lyssna på pianomusik .

 5. Jag tycker en ducktig kvinna på programet TV.Hon flydde frän iran till ryssland och hon bodde sina föraldrar i ryssland sex är,hon har splat insterment och hon har sjungat music.Hon sjungar på engliska.jag gillar henns.

 6. Jag tycker en duktig kvinna på program Tv. Då jag tittade på filmen flera gånger för att lära mig många nya ord,det var jättebra för mig.När hon sjunger på svenska ska hon göra svenska låtar att utveckla och sprida om kring Europa.

 7. På tv:n program tycker jag att Laleh är duktig tjej . Hon är från Iran, hon med föraldrar flyttade från Iran till Risland och bodde där kanske 6 år efter det flyttade hon med föraldrar till Tyskland sedan till Sverige, nu bor hon i Malmö. Hon sjunger engelska och Svenska också hon kan spela gittar, kybord, och trummor. Hon är ambitiös, hon ville tjäna mycket pengar och hon bor ensam men jag tror inte det hon kan inte kvar till nu eftersom hon är vacker och ungdom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: