Träna skriva

Ni jobbade jättebra på stan idag. Det var roligt att gå runt och lyssna på era kloka frågor. Skriv i kommentarsfältet på bloggen och berätta om dagen.

Kom ihåg att läsa andra kapitlet i Nors trädgård till imorgon.

Lycka till!

Anne-Marie

Annonser

12 responses

 1. Dagen var vacker vi gick till centrum.
  Vi träffade politiska partierna och pratade med om programmet.
  Vad ska ni göra i framtiden?
  Vad ska göra för arbetslös?
  Varför är X-traffic mycket dyrt i Sandviken?
  Det var många frågor från eleverna om hälas , miljö , utbildning, och barnprogram.
  Det var en vacker dag och roligt.
  Tack

  1. Bra jobbat Salwa! Fick du svar på dina frågor?

 2. Idag skulle vi prata med olika politikpartiet. Det var bra att träna svenska för att vi kunde ställa olika frågor politikpartiet. Jag kan inte rösta för att jag har bara bott två år i Sveriges. Men jag tycker om Socialdemokraterna för att de vill ge jobb åt ungdomar och det ska vara bra lärare. Sedan kan man få jobb. Det blir ett bättre liv.

 3. Det var en bra dag och det var många folk. Jag träffade olika politikpartiet och jag frågade många olika frågor och jag fick svar på mina frågor. De förklarar mig att jag kan välja för jag har bott mer an 3år i Sverige. Det lärt mig allt skiland mellan alla partiet.

 4. Det var jättetrevligt idag. Det var roligt att träffa alla politiker och diskutera kring frågor. Jag tyckte att alla partierna hade bra punkter.

 5. Det var jättetrevligt i dag .Vi pratade med olika politikpartiet .Det var bra att lyssna många utal och träna svenska .Jag tycker om alla politikpartiet var bra de svara på alla frågan .
  Jag tycker om Socialdemokrater dar för de ska hjälp ungdom .Det Var bra livet .
  Tack för roligt dag

 6. Idag morse gick jag och många av eleverna till centrum . Där fanns några personer som vi pratade med dem. Eleverna frågar dem om partis program och de svarade om vad de tyckte. En elev frågade någon av person som var stå framför mig om moderaterna program. Jag frågade moderaterna parti om jobbet. De frågade att första måste man lära sig Svenska språk innan man sökte ett jobb . Sedan måste man studera utbildning . Sedan kan man hitta på ett jobb som ska passa med sig. Tack för alla lärare som hjälpte eleverna att förstå vad betydde valen och demokratien.

 7. Ursäkta de svarade inte frågade jag glömde raden 4.

 8. Idag jag har varit till stan med min klasskamrater. för att vi ska fråga politikerna om partiet .Och får mer lite information från de. därför att vi kan rösta på vilken parti som är bra . jag fråga nästa alla partiet. jag har fått alla mina svaret från de. de är snäll och förklara oss tydligt . Olika partiet är bra på olika sätt men jag har bestämt mig att vilken partiet jag ska rösta på det är Socialdemokraterna .. jajamän 🙂

 9. Jag var jätteroligt i dag. Vi frågade till de. Eftersom de svarade för oss.
  Vi träffade alla politikpartiet. De svarade bra.Demokrati är viktigt ett land.
  För att folk bestäm om vill .Partiet bestäm inet folk

 10. Idag var det en mycket rik dag pa SFI för mig. Först skrev jag test. Det handlade om en larare som slutar. Sedan gick vi pa stan for att träffa politiska partier. Vi fick möjlighet att ställa frågor till de. Det var en riktigt trevlig dag. Men nu är jag trött och sänger väntar mig. Godnatt god folk.

 11. Weldekidan Berhe | Svara

  Det var tisdag 2-8-2014 september .Jag frågade och lyssnade från olika partietna .Min fråga n var vad vill ni i framtiden ?De svårade mig vi ska köpa 25000 nya jobb .Jag förstår också en ledare om han stana 4 år han ska första nätan ledaren. Soial demokratrna och Moderaterna var bra sätt att dagen.

  Hälsningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: